Jdi na obsah Jdi na menu
 


Životopis

8. 6. 2006

První kapitola: Časný život a objev

Mariah se narodila 27. března roku 1970. Její matka Patricia Hickey byla operní zpěvačka irsko-americké národnosti a její otec Alfred Roy letecký inženýr z Venezuely. Měli spolu tři děti Alison, Morgana a Mariah.

Anne Patricia Hickey                        Alfred Roy Carey                        Alison Carey

Starší bratr Morgan trpěl mozkovou obrnou, zatímco její starší sestra Alison se stala závislá na drogách a později začala provozovat prostituci. Jako mnohonárodnostní rodina, se domácnost setkávala s hanobením rasy, nepřátelství, a někdy násilí. Sousedi dokonce zašli tak daleko, že otrávili jejich psa. Tlak na rodinu vedl k rozvodu obou rodičů, když byla Mariah stará tři roky měla malý kontakt s jejím otcem a její matka musela moc pracovat aby udržela rodinu na dobré urovni. Mariah byla proto často sama doma, a proto se obrátila k hudbě. Začala zpívat už kolem tří let, a nejprve hrála na veřejnosti (základní škola). Všichni byli zaujatí jejím talentem. Mariah přišla a postoupila z Harborfields gymnázia v Greenlawn, New York, ačkoli ona byla často chybějící kvůli její popularitě jako zpěvačka, její dema pro několik nahrávacích studií byla známa. Careyova průměrná proslulost uvnitř Huntington hudební scény dala její příležitosti práci s hudebníky takový jako Gavin Christopher a Ben Margulies, s kým ona by co-psát materiál pro její demonstrační pásku. Poté, co se stěhoval do New Yorku, Carey zpracoval četné částečně zaměstnané úkoly platit nájem a dokončil pět set hodin krásné školy.Nakonec, ona úspěšně vyzkoušela pro roli jako zpěvák zálohy pro Brendu K. Starrovou.

V roce 1988, Carey se setkal Columbia zaznamená manažera Tommy Mottola na slavnosti, kde Starr dal jemu Careyovu demonstrační pásku. Mottola přehrál pásku zatímco opustí večírek a byl velmi zaujatý čím on slyšel. On se vrátil ke straně najít Careye, ale ona už odešla. Přesto, Mottola sledoval ji a podepisoval ji k sepsání smlouvy. Toto Popelka- jako příběh se stal částí publicity standardu obklopovat Careyův vstup do průmyslu.

STYLISTICKA ÚPRAVA BUDE PROVEDENA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

carey mariah

(mariah carey, 27. 12. 2010 21:44)

mariah carey je nejlepší zpěvačka na světě. Tak jak zazpívá ona nezazpívá nikdo. Je to krásná baba,má krásný hlas a perfektní písničky.Prostě super ženská.Ale líbí se mi jen od roku 1990 do roku 1999 a pak už tolik né.Vision, of love make it happen, dreamlover,i´ll be there, hero a další...no prostě já jí miluji.A přeju jí jen to nejlepší.

enslaver

(prase, 16. 3. 2008 21:00)

moc zajimave...