Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mýty o Mariah

26. 9. 2007

1) OMYL: je tlustá, všechny fotky jsou retušované a navíc o sobě prohlašuje, že je hubená.

PRAVDA: Mariah o sobě NEprohlašuje, že je hubená, je ze svojí figurou spokojená. Rozhodně je lepší být "holka, krev a mlíko" než anorektička. Několik nejnovějších fotek:

  

2) OMYL: ke svým fanouškům se chová hrozně.

PRAVDA: Tak tohle je naprostý nesmysl, Mariah chová jako jedna z mála celebrit ke svým fanoušům velký respekt. Při každém předávaní cen jim nezapomene poděkovat, píše jim na její webové stránky dopisy a nahrává hlasové zprávy. Zde je video, které dokazuje, že se Mariah nebojí zajít k fanouškům a udělat jim radost:

3) OMYL: nosí kožichy a zabíjí tím zvířata

PRAVDA: Mariah je zarytým odpůrcem pravým kožichů. Sama má několik psů a koček. V roce 2002 ji PETA dala titul "Animal Loving Diva". Je taky pravda, že když Mariah zpívala na jedné akci pro ruského milionáře, tak jí dal darem několik pravým kožichů, Mariah tento "dar" odevzdala výše zmíněné organizaci a ta kožichy rozdala bezdomovcům, mohli je prodat, nebo se na zimu zahřát. Pokud jsme někdy Mariah viděli v kožichu, jedná se o napodobeninu, nebo o recyklovanou kožešinu, kterou nosí například Mary J. Blige. O tom, že je Mariah milovnicí zvířat se můžete přesvědčit tady:

4) OMYL: nezajíma se o charitu.

PRAVDA: Mariah se o charitu zajíma, a to velmi. Sama je mluvčí charity Fresh Air, která se stará o čerstvé ovzduší v New Yorku. V roce 1994 měla dokonce i svoje tábory, na které jezdila společně s dětmi. Video je zde:
http://uk.youtube.com/watch?v=_DBS-bi8u2I

5) OMYL: je namyšlená.

PRAVDA: někomu se může zdát, že je Mariah namyšlená a moc si o sobě myslí. Problém je ten, že nesmíte věřit všemu co se v bulváru napíše. Český a hlavně slovenský bulvár hází na Mariah špínu a vymýšlí, nebo překrucuje některé její výroky. Například, když Mariah řekla, že se lidé jejich textů nevšímají, protože je moc krásná, myslela tím, že jen malo koho zajíma, že jako jedna z mála se na skladbách z velké části podílí sama. Svoji roli v jejich výrocích hraje i její humor, za který byla v roce 2005 zvolena bavičkou roku.

6) OMYL: v roce 2001 se pokusila spáchat sebevraždu.

Rok 2001 byl pro Mariah velmi hektický, nová nahrávací společnost, nový producenti, nové zvyky. První velká filmová role. Mariah vydává album Glitter, bohužel album vychází ve stejný den, jako se udál teroristický útok na Dvojčata, takže lidé na kupování desek moc náladu neměli. Navíc Virgin jí neposkytoval dostatečné promo, takže Mariah uznává, že když denně spala 5.hodin, tak byla ráda. Pořád někam jezdila zpívat a musela vystupovat. Film Glitter byl kritiky zamítnut, stejně jako album. Mariah umírá otec na rakovinu. Potřebuje zpomalit, z toho důvodu dobrovolně odjíždí na pobyt do psychiatrické lečebny, z které je po týdnu propuštěna. Dnes se výmyslům, že se pokusila spáchat sebevraždu jen směje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mariah carey

(helenka a krystinka sou sestřičky žigovy, 3. 3. 2013 15:44)

ahoj ja jsem tvoje fanynka jmenujise helena přijmeni mam žigova
a mam 8 let tak aho držim palce

I love you Mariah Carey

(Veruska=Mariah Carey, 5. 7. 2008 19:12)

You Mariah Carey you my live I love you more more and more