Jdi na obsah Jdi na menu
 


ANO nebo NE

25. 6. 2006

Šestatřicetileté americké zpěvačce Mariah Carey (36) se poslední dobou vůbec nedaří. Nejen, že byla zvolena nejhůře oblékanou celebritou, ale také pořádně naštvala své fanoušky.

Mariah Carey si uřízla pěknou ostudu. Není divu, když na koncertě v americkém Connecticutu zpívala jen něco málo přes hodinu, a to si ještě v průběhu vystoupení stačila na čtvrt hodiny odběhnout, aby se převlékla.

Za více než tři tisíce korun si ale její fanoušci představovali přece jen víc.

ANO I NE: je pravda, že Mariah měla na tomto koncertu menší zpoždění, ale kdo dneska nemá?! Mariah patří k těm mála celebritám, které se svým fanoušům věnují, o tom se ale bulvár už nezmíní.

Mariah Carey v roce 2001 spáchala pokus o sebevraždu, jen proto aby se zviditelnila.

NE!: to je holý neslymsl a příklad toho co všechno jsou schopny napsat časopisy z vydavatelství Strotosféra (bulvární škvár Jackie). Sama Mariah pokus o sebevraždu odmítla, pár dnů sice v psychiatrické léčebně byla, ale z toho důvodu, že během propagování Glitter musela album propagovat dny a noci a sama se přiznala, že spala jen tři hodiny deně. Do toho se jí zhroutil vztah s přítelem a její film a CD Glitter kritici zamítli...

Až neuvěřitelně zní zpráva světových agentur! Mariah Carey (36) získala další cenu.

Kyprá zpěvačka s božským hlasem ale nebyla tentokrát ohodnocena za svůj nádherný zpěv, ale odnesla si kupodivu cenu za nejkrásnější nohy!

Ohodnocení, které nese přesný název „Nohy bohyně“, si převzala Mariah v New Yorku osobně a samozřejmě se z ceny moc radovala.

Zpěvačka je známá svými občasnými psychickými problémy, které zahání dobrým jídlem. Pak ale musí usilovně pracovat na své postavě, aby se vešla do svých oblíbených sexy úzkých šatů.

ANO: Mariah tuto cenu získala.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář